Polityka prywatności

Polityka prywatnoœści
Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane podczas rejestracji
Abyœ mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu będziesz musiał sie zarejestrować. 
Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres email oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie. Dane zbierane podczas transakcji zakupu Zanim będziemy mogli dokonać transakcji zakupu towaru w naszym sklepie zapytamy Ciebie o imię, nazwisko,
adres zamieszkania, numer telefonu, oraz dane dotyczące formy płatnośœci. Dane zbierane automatycznie Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane sš dane dotyczące Twojej wizyty,
np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp. Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp.
przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp. W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane? W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania
się do naszego systemu.
Rejestracja jest obowišzkowa jeżeli chcesz dokonać zakupu. Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym
pobrania od Ciebie pieniędzy oraz wysłania Tobie zamówionego towaru. Twoje dane mogą
w tym celu być przekazane firmie obsługujšcej
transakcje płatnicze w celu obcišżęnia Twojej karty kredytowej. Firma ta nie będzie wykorzystywać
tych danych w żadnym innym celu.
Podanie tych danych jest obowišzkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej
stronie internetowej,
zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartoœci naszych stron internetowych.
Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane
wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą
zostać udostępnione pracownikom
Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa,
możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliśwośœci.
W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować? Jeżeli dokonałeœ transakcji zakupu towaru, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące Twojej transakcji.
Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojej transakcji. Jeżeli zapisałeœ się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeśœ zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas
otrzymywać drogą emailową nasz Newsletter. W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych? Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Dane, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć
swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera.
Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury.
Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies") Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służš identyfikacji Twojej przeglądarki
podczas korzystania z naszej strony,
abyœmy wiedzieli jaką stronę Ci wyœświetlić. Ciasteczka nie zawierajš żadnych danych osobowych.
W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe? Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana
z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wględem osób trzecich.
Zmiany naszej polityki prywatnoœci. Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatnoœci poprzez opublikowanie nowej polityki prywatnoœci na tej stronie. Firma zbierajšca dane: Sklep internetowy Muzeum Narodowego Ziemi Przemyskiej, pl. Berka Joselewicza 1, 37-700 Przemyśl, Poland W razie dodatkowych pytań dotyczšcych ochrony prywatnoœci, prosimy o kontakt.